onsdag 16 januari 2013

En annan sak man kan göra

Alltså bibliotek kan ju vara världens bästa grej! Varför är inte alla där hela tiden!? Det är typ världens äldsta påhitt, och kanske det mest klimatsmarta någonsin. Vi vet ju alla att konsumtion är ondskans verk... En idé som går helt ihop med Naturskyddsföreningens förslag om en pappersavgift jag skrev om häromdagen.

Jag var i alla fall på biblioteket idag. Först fastnade jag i en bok som hette Virkning för män. Det är faktiskt skillnad, i den boken fanns det mönster till en penisvärmare, fruktansvärt roligt!
Min tanke med att åka till biblan var att låna något skönlitterärt som jag helst skulle hinna läsa denna veckan när vi inte har skola. Det gick sådär. Jag kom hem med Charlotte Brontës Jane Eyre, en klassiker för visso, men ganska tjock. Mitt andra fynd var 100 sätt att leva klimatsmart/100 sätt att leva ekologiskt. Jag som inte skulle ha några miljöböcker, jag tänkte att om det står något oerhört bra så kan jag ju inte riskera att undgå och dela med mig av det! Tips 98 tex: Bli en librarylover. Börjar bra!

1 kommentar: